.

Εξαφανίστηκε επιχειρηματίας στον Σχίνο Κορινθίας

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας.
Ο Δημήτρης Μπεκιάρης ιδιοκτήτης του beach-bar «Πούντα Λόκα», στην παραλία της Αλμύρας, χάθηκε μυστηριωδώς το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στις 9 Ιουνίου.
Σύμφωνα με μάρτυρες έφυγε γύρω στις 10 το βράδυ από το beach-bar με το αυτοκίνητο του μια Μερσεντές σκούρου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΟ-5113.

Την επομένη το πρωί, το αυτοκίνητο βρέθηκε ξεκλείδωτο στην είσοδο του πάρκινγκ του beach-bar. Κάποιοι είχαν φροντίσει να σβήσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία και να στήσουν ένα περίεργο σκηνικό…. Είχαν σκουπίσει το πορτ-μπαγκάζ και το χερούλι στην πόρτα του οδηγού.

Γρίφος στο Σχίνο…
Ο αγνοούμενος γύρω στις οχτώ το βράδυ της Δευτέρας, αποχαιρέτησε τη σύντροφο του Σίλια Τριανταφυλλίδου που θα ταξίδευε για την Αθήνα. Συμφώνησαν να μιλήσουν στο τηλέφωνο όταν εκείνη θα έφτανε στον προορισμό της, πράγμα που έγινε. Εκείνη την ώρα ο 57χρονος ήταν ακόμα στο μαγαζί μαζί με τον συνέταιρο του Στέλιο Πανανουδάκη και άτομα από το προσωπικό του καταστήματος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.
Όταν η σύντροφος του προσπάθησε γύρω στις δέκα να τον καλέσει, το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, δεν πήγε στο σπίτι του.
Ο γιος του Δημήτρη Μπεκιάρη μίλησε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ». Ο πατέρας του διατηρούσε μία ακόμα επιχείρηση με μεταλλικές κατασκευές στην Αθήνα, και πηγαινοερχόταν συχνά. Είχε επενδύσει πολλά χρήματα στο beach bar και το τελευταίο διάστημα αγχωνόταν πολύ για την πορεία της επιχείρησης στο Σχίνο. Σύμφωνα με την σύντροφο του αγνοούμενου, οι σχέσεις του με τον συνέταιρο του ήταν συχνά τεταμένες.
Το αυτοκίνητο κρύβει το κλειδί του γρίφου…
Η σύντροφος του 57χρονου αγνοούμενου ανήσυχη  την Τρίτη το πρωί κάλεσε στο τηλέφωνο τους συνεργάτες του. Εκείνοι πήγαν στο beach-bar και εντόπισαν το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο στην είσοδο του πάρκινγκ και όχι στο σημείο που συνήθιζε να το αφήνει.
Ανάστατοι άρχισαν να ψάχνουν τη γύρω περιοχή στο βουνό και στη θάλασσα χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.
Στη συνέχεια είδαν πως μέσα στο αμάξι βρίσκονταν τα ρούχα του, το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα και το λαπ-τοπ του. Αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν πως κάποιος είχε επιμελώς σκουπίσει τα χερούλια στην πόρτα του οδηγού και το πορτ- μπαγκάζ, ενώ όλο το αμάξι είχε χώμα από τη βροχή που είχε προηγηθεί.
Στενός συνεργάτης του αγνοούμενου και υπεύθυνος του beach-bar, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως από το αυτοκίνητο έλειπαν τα έγγραφα του μαγαζιού, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και οι εισπράξεις του τριημέρου.
Υποστήριξε πως ο Δημήτρης Μπεκιάρης δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο, ούτε θα το εγκατέλειπε στο σημείο που βρέθηκε.

Τι είπε ο συνέταιρος για την εξαφάνιση
Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», ο συνέταιρος του Δημήτρη Μπεκιάρη είπε πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Τρίτη το πρωί. Το προηγούμενο βράδυ, του κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι κάποια στιγμή ενώ βρίσκονταν μαζί στο beach bar και μιλούσαν, ο αγνοούμενος πήγε στο αμάξι του για να αλλάξει μπλούζα.
Ο Στέλιος Πανανουδάκης μίλησε για τη μεταξύ τους συνεργασία την οποία χαρακτήρισε τέλεια. Είχαν πρόσφατα συμφωνήσει, να πουλήσει στον αγνοούμενο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Για το λόγο αυτό σκόπευαν σύντομα να επισκεφτούν δικηγόρο. Δεν γνώριζε ωστόσο ότι ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε στο αυτοκίνητο του τα έγγραφα της επιχείρησης τα οποία δεν βρέθηκαν.
Όπως είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής : «Όλοι είμαστε ύποπτοι. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Κι εγώ φοβάμαι τι θα μου ξημερώσει. Εύχομαι να είναι ζωντανός».
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger