.

''Νίκη και μόνο νίκη'' θέλουν πάση θυσία

Οι διεθνείς μας θέλουν πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν άλλη μία φορά την Ιαπωνία. Και μάλιστα ο αγώνας είχε διεξαχθεί στις 19/6, όπως ακριβώς κι ο αυριανός! Το 2005 η εθνική είχε χάσει με 1-0 για το Κύπελλο συνομοσπονδιών και ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο και στο αυριανό ματς.

Ο Τζόελ Αγκιλάρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης που θα δώσει η εθνική Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ιαπωνίας στην πόλη Νατάλ για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ. Ο 38χρονος ρέφερι από το Ελ Σαλβαδόρ «σφύριξε» την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο «Μαρακανά» για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει μετάσχει και σε άλλες διοργανώσεις της FIFA.

Για πρώτη φορά πάντως, θα σφυρίξει αγώνα της εθνικής ομάδας.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Καπίνο ήταν οι δυο παίκτες της Εθνικής Ελλάδος που βρέθηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των Ελλήνων διεθνών. Οι δυο ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υποστήριξαν ότι η Εθνική μπορεί να κερδίσει την Ιαπωνία και να περάσει στην επόμενη φάση δείχνοντας ακόμα καλύτερο πρόσωπο στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που τόνισε: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ξεπεράσει το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας και δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο ματς το οποίο είναι κομβικής σημασίας".

Καπίνο: "Συμφωνώ με τον "Σάλπι". Έχουμε επικεντρωθεί στον αντίπαλο μας για την Πέμπτη και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς με την Ιαπωνία".
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger