.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Κόρινθο (video - φώτο)



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον Μεγάλο Απόστολό μας, τον ένδοξο Πολιούχο και Ιδρυτή της Εκκλησίας της Κορίνθου και φωτιστή της Ελλάδος και ολοκλήρου της Οικουμένης Άγιο Παύλο, εορτάστηκε κι᾿ εφέτος η μνήμη Του στον Ι. Καθεδρικό Ναό, που τιμάται στο όνομα Του, στην Κόρινθο.


Το απόγευμα της 28ης Ιουνίου και ώρα 7.00 μ. μ. με μεγάλη θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε ο Μέγας Συνοδικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου β’ πλαισιουμένου υπό των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Μητροπολιτών.
O Μητροπολίτης μας, από τα προπύλαια του Ι. Καθεδρικού Ναού καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσφώνησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο β’, ευχαριστώντας τόσο αυτόν όσο και τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς, που αψήφησαν κόπους και αποστάσεις, ερχόμενοι στην πόλη μας ώστε να τιμήσουν τις Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Προστάτου μας Θείου Παύλου υπό τον τίτλο «Η’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2014»






Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger