.

Νέος πρόεδρος της ΕΑΣ Νεμέας εκλέχθηκε ο Χρήστος Γρηγορίου

Ενημερώνουμε τους συνεταίρους – μέλη μας, πως την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 διεξάχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτών Συνεταίρων Νεμέας “Η ΦΛΙΑΣΙΑ ΓΗ” καθώς και των αντιπροσώπων στη ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, παρουσία της Ειρηνοδίκης Νεμέας κ. Μπακανάκης Σοφίας καθώς και της Νομικής Συμβούλου της Ε.Α.Σ. Νεμέας κ. Λιακοπούλου Αγγελικής. Το νεοεκλεγέν επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο είχε στις 17/07/2014 την πρώτη του συνεδρίαση όπου συγκροτήθηκε σε σώμα.
Ύστερα από τη μεταξύ τους μυστική ψηφοφορία, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ.Γρηγορίου Χρήστος, Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε o κ.Παπανδριανός Παναγιώτης ενώ στη θέση του Γραμματέα και του Ταμεία εκλέχθηκαν ο κ. Καλύβας Δημήτριος και ο κ. Νικολούλης Βασίλειος αντίστοιχα.
Η καινούρια Διοίκηση που αποτελείται από παλιά και έμπειρα στελέχη αλλά και από νέα μέλη με γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν προς όφελος της Ένωσης, θα οδηγήσει την επόμενη 4ετία την Ε.Α.Σ. Νεμέας στα επιτυχημένα μονοπάτια που χάραξε το προηγούμενο Δ.Σ. και με την ενεργή συμμετοχή και βοήθεια όλων των συνεταίρων θα καταφέρουν να παράξουν έργο ικανό να ανοίξει νέες κατευθύνσεις και να βοηθήσει τους παραγωγούς, το εισόδημα τους και την αποτελεσματική διοχέτευση των τοπικών προϊόντων.
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΑΣΤΟΥΝΙΩΤΗ ΑΘΗΝΑ
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger