Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των συνεργών του Μαζιώτη που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, την ταυτότητα και φωτογραφίες του υπαρχηγού του Νίκου Μαζιώτη καθώς και τεσσάρων ακόμη συνεργών τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου σπιτιού του συλληφθέντα τρομοκράτη.
Πρόκειται για τον Γεώργιο Πετρακάκο, 35 ετών, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο Πετρακάκος συμμετείχε μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη, στη ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας στις 10 Μαρτίου 2014, καθώς και στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα πριν από ένα χρόνο.
Σημειώνεται πως ο 35χρονος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην απαγωγή του βιομηχάνου Μυλωνά την οποία είχε κάνει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.
Επίσης στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες, που απεικονίζουν τέσσερις ακόμη άγνωστους δράστες (συνεργούς των προαναφερομένων), οι οποίοι συμμετείχαν στις ένοπλες ληστείες στην Ακράτα, τα Μέθανα και την Κλειτορία.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλου σπιτιού που χρησιμοποιούσε η οικογένεια του συλληφθέντος τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη, εκτός από αυτό που ανακαλύφθηκε την Παρασκευή στο Μαρούσι, καθώς, επίσης, και για τους δύο υπαρχηγούς του και το δίκτυο που τον προστάτευε έως τώρα.
Ο Νίκος Μαζιώτης, με αλλoιωμένα τα χαρακτηριστικά του, όπως τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας κατά την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.
Ο Νίκος Μαζιώτης, με αλλoιωμένα τα χαρακτηριστικά του, όπως τον κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας κατά την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται τόσο στην Αττική, όσο και στην περιφέρεια και συγκεριμένα στη Φθιώτιδα. Σε κάποιο σπίτι στις δύο αυτές περιοχές εκτιμάται ότι κατέφυγε και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, με το παιδί τους, μόλις έμαθε ότι ο Μαζιώτης συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.


Ο καταζητούμενος συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Γεώργιος Πετρακάκος κατά τη ληστεία στα Μέθανα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

Ενας από τους άγνωστους δράστες, ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014.
Ενας από τους άγνωστους δράστες, ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014.
Από την έρευνα που έκαναν σήμερα οι αστυνομικοί στο σπίτι στο Μαρούσι διαπιστώθηκε ότι ήταν, σχεδόν, άδειο. Η Ρούπα διέφυγε λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης και το πιθανότερο είναι ότι πήρε μαζί της στοιχεία που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στις Αρχές.

Η αίσθηση που υπάρχει στην Αντιτροκρατική Υπηρεσία, είναι ότι σε κάποιο από τα σπίτια που έχει καταφύγει η Ρούπα, ίσως να βρίσκεται και οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger