.

Έγινε πόρνη με προαγωγό τον σύζυγο και πελάτη...

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Πάτρας. Μια όμορφη καλλίγραμμη κυρία είχε επαγγελματικό ραντεβού για…

 ερωτική συνάντηση με δύο άντρες, αλλά όταν έφτασε στο… "κόκκινο" δωμάτιο, διαπίστωσε ότι ο ένας από αυτούς που ήθελαν να απολαύσουν μαζί στιγμές πάθους ήταν ο… κουμπάρος της!

Το σοκ που υπέστησαν και οι δύο ήταν απερίγραπτό. Ο άνθρωπος που είχε στεφανώσει την κυρία μετά την αρχική του έκπληξη, άρχισε να την στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ζητώντας της παράλληλα εξηγήσεις.

Χάρη στην παρέμβαση του τρίτου της παρέας τα πνεύματα κάπως ηρέμησαν και τότε η νεαρή γυναίκα εξήγησε στον κουμπάρο της πως τα οικονομικά προβλήματα την ανάγκασαν να κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Του είπε πως από την στιγμή που την απέλυσαν από την τράπεζα στην οποία εργαζόταν, βρέθηκε σε απόγνωση επειδή είχε πάρει πολλά δάνεια και έτσι αναγκάστηκε να "βγει στο πεζοδρόμιο" και να μπει στο… δωμάτιο!

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν όταν ο κουμπάρος την απείλησε πως θα τα πει όλα στον σύζυγο της… Η νεαρή γυναίκα αντί να φοβηθεί και να τρομάξει, με ψυχραιμία του απάντησε πως ότι έκανε το έκανε με την γνώση του συζύγου της. Ο άντρας της μάλιστα την πήγαινε πολλές φορές όπως η ίδια εξήγησε στα ερωτικά ραντεβού, την περίμενε και την επέστρεφε σπίτι τους .

Όπως γράφει η εφημερίδα Star Press, μετά τα «εγκεφαλικά» που υπέστη ο κουμπάρος ζήτησε να φύγει από το δωμάτιο και όταν βγήκε από το ξενοδοχείο διαπίστωσε ότι πράγματι λίγα μέτρα πιο μακριά την κυρία περίμενε ο... άντρας της!

planet-greece.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger