.

Μεσσηνία: Πυροβολισμοί κοντά σε κάμπινγκ


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» τη Μεσσηνία για να εντοπίσουν τους επιβάτες τουλάχιστον δυο αγροτικών φορτηγών που σκόρπισαν τον πανικό με απανωτούς πυροβολισμούς στους κατοίκους της Μαραθόπολης και τους παραθεριστές του κοντινού κάμπινγκ, το πρωί της Τρίτης.
Από τους τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα σε διάστημα δυο- τριών λεπτών στον επαρχιακό δρόμο Μαραθόπολης– Φιλιατρών, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και εκτιμάται πως ρίχτηκαν στον αέρα. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων και αμέσως έφτασε στην περιοχή ένα περιπολικό. Όμως, το πλήρωμα που ερεύνησε το χώρο δεν βρήκε κάλυκες. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρίες για τα φορτηγάκια που έκαναν ύποπτες κινήσεις λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.
*** Ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από τέσσερα πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων έκρυβε στο σπίτι του σε περιοχή της Κισσάμου Χανίων ένας 50χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια ελέγχων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger