.

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Το καλοκαίρι θα θερίσουμε»

Η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου παρουσιάζει φέτος (καλοκαίρι 2014) το θεατρικό έργο του Αλέξη Δαμιανού «Το καλοκαίρι θα θερίσουμε», σε σκηνοθεσία του Χ. Τσίρτση.

Οι παραστάσεις θα  δοθούν στις 25, 26, 27, 28 Ιουλίου και 1, 2, 3, 4 Αυγούστου στον χώρο των παλαιών αποθηκών του Δασικού Συνεταιρισμού Χιλιομοδίου.


«Μ’ αρέσει να το σκάνε τα πουλιά…»
«…Όπως και τότε, μετά το πρώτο μου θεατρικό, μετά το «Καλοκαίρι θα θερίσουμε». Που πήγαμε μετά με τον καλύτερό μου φίλο, τον Σίμωνα τον ταπεινό, και ψιλόβρεχε. Κι ακολουθήσαμε εκείνη την κοπελίτσα από το λούνα παρκ, που΄δινε στη σκοποβολή τα βελάκια. Κι αυτή μας οδήγησε στις πρώην στέρνες, σε κάτι παράγκες που΄μενε με το φίλο της. Και σκύψαμε και μπήκαμε και μας κεράσανε κρασί, ξύδι σκέτο, και ψωμί. Σαν το καλύτερο γλέντι μετά την πρεμιέρα. Ακριβώς μετά τον Πόλεμο ήτανε, στη φτώχεια μέσα και στη στέρηση. Και βγήκα εγώ ύστερα και κοίταγα, και δεν υπήρχε πια σταγόνα νερό στις στέρνες. Αλλά σε μια μάντρα πάνω, σε μια ξερολιθιά, χωρίς καθόλου χώμα, χωρίς καθόλου νερό, είχε ανθίσει ένα ραδίκι, ένα λουλούδι πανέμορφο. Με τον ήλιο μόνο είχε ανθίσει, με τον ήλιο μόνο ζούσε. Ένα λουλούδι που τα καταφέρνει μες την πέτρα. Η Ελλάδα δηλαδή….»

Αλέξης Δαμιανός - Συνέντευξη στον Σ.Κακίση στα «Νέα» στις 7/4/2001.


Παίζουν: (με σειρά εμφάνισης)
Γιώργος Τσουμάνης , Παναγιώτης Α. Ανδριανός , Ελευθερία Παπαντωνίου, Βασίλης Σκούπας, Δημήτρης Ανδριανός, Χρίστος Καλαράς, Κώστας Τσουμάνης, Πόπη Αποστόλου, Χρήστος Πάραμ, Μαρίνα Κανέλλου.

Ώρα έναρξης των παραστάσεων:  9:15 μ.μ.
Τηλ.κρατήσεων:  6908961157
Ιστοσελίδα:  http://theatrikiskini.com
Facebook:  www.facebook.com/theatro.chiliomodi
Email:  theatro.chiliomodiou@gmail.com

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών.


Ως τώρα η Θεατρική Σκηνή Χιλιομοδίου  έχει ανεβάσει τα έργα:

«Ο θειος Βάνιας» του Α. Τσέχωφ (2009), «Το πανηγύρι» του Δ. Κεχαϊδη (2010),      «Η κυρά της θάλασσας» του Ε. Ίψεν (2011), «Ο επιθεωρητής» του Ν. Γκόγκολ (2012), «Η Λοκαντιέρα» του Κ. Γκολντόνι (2013).
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger