.

Επιασαν τους γκαφατζήδες ληστές στο Ναύπλιο!

Όλα στραβά πήγαν για τους επίδοξους ληστές της Alpha Bank στο κέντρο του Ναυπλίου, που έπεσαν τελικά στα χέρια της Αστυνομίας. Οι τρεις ομογενείς από την Ρωσία αποδείχθηκαν τόσο… γκαφατζήδες που θυμίζουν ανέκδοτο με… Πόντιους!

Οι δυο από αυτούς, φορώντας ο ένας κουκούλα και ο άλλος μαντίλι στο πρόσωπο, εισέβαλαν στο υποκατάστημα από τη βοηθητική είσοδο που ήταν ανασφάλιστη γιατί από εκεί έμπαιναν και οι υπάλληλοι. Όμως, ένας περαστικός τους είδε να κατεβαίνουν από μια μοτοσικλέτα με τα πρόσωπα καλυμμένα και κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί. Χωρίς να τον αντιληφθούν, πλησίασε τη μηχανή που ήταν αναμμένη και… πήρε τα κλειδιά!
Οι ληστές τα έχασαν και κατάλαβαν ότι κινδύνευαν να συλληφθούν αν περίμεναν -όπως είχαν σκοπό- να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση. Έτσι, άρπαξαν την… τσάντα μιας υπαλλήλου που είχε μέσα 180 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή πεζή! Σε κοντινή απόσταση τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους με αυτοκίνητο, αλλά δεν πρόλαβαν να βάλουν μπροστά.
Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ειδοποιηθεί από τους πολίτες και τους υπαλλήλους της τράπεζας, τους εγκλώβισαν και τους ανάγκασαν να παραδοθούν. Οι τρεις κακοποιοί προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνονται, ενώ έχει ήδη διαπιστωθεί πως το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα έχουν κλαπεί από την Αθήνα, η μηχανή μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger