.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Συγχάρηκε την Ελληνική Αστυνομία και την ηγεσία του υπουργείου Δημόσια Τάξης για την σύλληψη Μαζιώτη.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με δηλώσεις του σήμερα στο VIMA FM συγχάρηκε την Ελληνική Αστυνομία και την ηγεσία του υπουργείου Δημόσια Τάξης για την σύλληψη Μαζιώτη.
Παράλληλα καυτηρίασε τη στάση ορισμένων βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας και κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους να προχωρήσει σε διαγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας και μετά από πίεση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το αυτονόητο. Συγχάρηκε την ΕΛΑΣ και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ακριβώς αυτό που πρέπει να πει κάθε δημοκρατικό κόμμα, την αντίθεση του σε πολιτικό επίπεδο στην τρομοκρατία.

Έπρεπε δηλαδή να γίνει τόση φασαρία για να πρέπει οι δομές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν το αυτονόητο. Γιατί δυστυχώς  υπάρχουν κάποιες φωνές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ είτε βουλευτών είτε στελεχών οι οποίες ουσιαστικά είναι παραφωνίες στο ΣΥΡΙΖΑ, που το έχουμε δει και σε επίπεδο κοινοβουλίου, πολιτικής συμπεριφοράς, αν θέλετε που υποστηρίζουν ενόρκως στα δικαστήρια ανθρώπους που  την δρουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Δεν είναι κάτι που θέλει η δημοκρατική Ελλάδα ως μήνυμα για την κοινωνία. Εμείς λοιπόν αν είχαμε τέτοια φαινόμενα μέσα στην Ν.Δ. θα αναλαμβάναμε δράση. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ένα θέμα είναι τι κάνει το κόμμα και το άλλο θέμα είναι πώς χειρίζεται τους βουλευτές τους. Αν ένας βουλευτής της Ν.Δ. πήγαινε να κάνει αυτό το πράγμα τι θα λέγαμε; Από εδώ και εμπρός, ας διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ τους βουλευτές που κάνουν αυτή την δουλειά, να τελειώνει το θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει θέση. Είναι πολιτικό το θέμα πια. Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοκρατικό κόμμα και αλίμονο αν δεν πίστευα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι δημοκρατικό.»
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger