.

Γιατί ''φυγάδευσαν'' αιφνιδιαστικά τον Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό

Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, ούτε καν της Αντιτρομοκρατικής που κλήθηκε τελευταία στιγμή, αποφασίστηκ ξαφνικά η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού...
στις φυλακές Διαβατών. Όπως εξηγούσε, μάλιστα στο planet-greece αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η ΕΚΑΜ ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή για την μεταφορά του αρχιτρομοκράτη και αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο λόγος της μεταφοράς του από τον Κορυδαλλό ήταν γιατί δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να έρθει σε επαφή με κανέναν άλλο κατηγορούμενο ή καταδικασμένο για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Ο συνήγορός του Σπ.Φυτράκης, ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων για τη μεταγωγή, τη χαρακτηρίζει υπερβολική και αυθαίρετη, κάνοντας λόγο για κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει στην υγεία του ο κρατούμενος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί η εξέτασή του από ιατρούς του Ευαγγελισμού.
Ο Νίκος Μαζιώτης, σύμφωνα με το δικηγόρο του, είχε ζητήσει προφορικά να μεταφερθεί από το Νοσοκομείο των Φυλακών σε άλλη πτέρυγα του Κορυδαλλού, ωστόσο το Συμβούλιο της Φυλακής ήταν αυτό που έκρινε πως θα πρέπει να μεταφερθει σε άλλη φυλακή.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger