.

Κείδωσε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να πάει κομμωτήριο -Περαστικοί έσπασαν τα τζάμια για να τα σώσουν (video)

Περαστικοί σε ένα εμπορικό κέντρο στο Χιούστον του Τέξας έσπασαν τη Δευτέρα τα παράθυρα ενός αυτοκινήτου 4x4, προκειμένου να απεγκλωβίσουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που έκλαιγαν, αφότου είχαν μείνει για αρκετή ώρα μόνα και κλειδωμένα μέσα στο όχημα υπό συνθήκες καύσωνα.

Η μητέρα τους τα είχε αφήσει στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα κι ενόσω έξω η θερμοκρασία άγγιζε τους 36 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να πάει κομμωτήριο.

Βίντεο που ελήφθη από κάμερα ασφαλείας του mall στο προάστιο Katy, δείχνει μία ομάδα ανδρών και γυναικών να κάνουν μέσα στην απελπισία τους σπασμωδικές κινήσεις, προκειμένου να βγάλουν έξω τα παιδιά που δεν σταματούσαν το κλάμα. Τα τζάμια ήταν τόσο δύσκολο να σπάσουν που κάποιος έφερε ένα σφυρί ώστε να καταφέρει να απεγκλωβίσει τα δύο αδέλφια.

Η μητέρα, βλέποντας τόσο κόσμο γύρω από το αυτοκίνητό της, βγήκε τρέχοντας από το κομμωτήριο και έτρεξε προς τα παιδιά. Όπως ισχυρίστηκε, δεν τα εγκατέλειψε ούτε τα είχε ξεχάσει, απλά τα άφησε προσωρινά εκεί μέχρι να κουρευτεί. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως έκανε τρομερό λάθος.

Τελικά, οι «διασώστες» των παιδιών αποφάσισαν να μην καλέσουν την αστυνομία.

www.iefimerida.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger