Η Ι. ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΒΕΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (VIDEO - φώτο)

 Με την δέουσα Εκκλησιαστική Τάξη και ευπρέπεια την 16ην  & 17ην Ιουλίου

ε.έ. πανηγύρισε ο Ι. Ναός Αγίας Μαρίνης Βέλου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Πρόεδρος Ορεινής κ. Ησαΐας της Εκκλησίας της Κύπρου, ο οποίος και ομίλησε επίκαιρα. Στην Ι. Λιτανεία, που αμέσως επακολούθησε, προέστη ο Πανοσ. Αρχιμ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυξ της Ιεράς
Μητροπόλεως μας, αφού ο Μητροπολίτης Ταμασού ανεχώρησε για να παρευρεθεί εγκαίρως στην εκδήλωση, που παρουσίασε η φιλαρμονική ορχήστρα της Ι. Μητροπόλεώς Του στο Λουτράκι Κορινθίας.

 Στον όρθρο και την Θεία Λειτουργία της 17ης  Ιουλίου χοροστάτησε ο Σεβ.Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος πλαισιούμενος από Κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφερείας Βέλου και άλλους εκ της Ι. Μητροπόλεώς μας. Στο Πολυπληθές Εκκλησίασμα απηύθηνε λόγους πνευματικής οικοδομής ο Μητροπολίτης μας, ο οποίος και συνεκίνησε τους παρισταμένους πιστούς, που αυθόρμητα και θερμά εξεδήλωσαν αυτή τους την συγκίνηση, ευχόμενος πλούσιες τις ευλογίες του Αγίου Θεού σ ̓ αυτούς και τις οικογένειές τους με τις πρεσβείες της Αγίας Μαρίνης.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger