.

Χρήστος Ντούσικος: Κορινθία για όλες τις απαιτήσεις (video)

Χρήστος Ντούσικος, Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου του Ν. Κορινθίας...
.Είναι πλέον απ΄ όλους αποδεκτό, ότι η καθημερινότητα μας χρίζει  ιδιαίτερης προσοχής και σημασίας σε κάθε έκφανση της. Εργασία, κοινωνικές επαφές υποχρεώσεις, αγορές, υλικά, εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες αλλά και ποιότητα ζωής, αναψυχή, διασκέδαση,  φαγητό, περιήγηση, πολιτισμός, αθλητισμός, διακοπές και γιατί όχι εξοχική κατοικία, όλα αυτά και πολλά αλλά είναι στην φαρέτρα των αναγκών μας.
Όλα αυτά λοιπόν μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στην Κορινθία. Να έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκει, να βρει την λύση και το ζητούμενο να έρθει με τον καλύτερο τρόπο και βέβαια με το καλύτερο κόστος, αντάξιο του προσδοκώμενου αποτελέσματος.
Ναι, για την περιφέρεια των 150 χιλιομέτρων ακτίνας από την Κορινθία, ειδικά δε για τους εντός της Αττικής διαμένοντες, οι προϋποθέσεις υποδομής αλλά και δυνατότητες που προσφέρει όλος ο νομός της Κορινθίας, είναι και σε αυτή την περίπτωση πρώτη επιλογή, πρώτη σκέψη και ίσως και μοναδική. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει ενδιαφέρον η σκέψη και το σχέδιο απόδοσης προνομίων, μέσω της επιστροφής στους επισκέπτες για κάθε λόγο,  χρημάτων του κόστους των Διοδίων  εισόδου στον Νομό.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger