.

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο Σοφικό Κορινθίας


Ένα διαφορετικό Συνέδριο διοργανώνεται φέτος από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στον μαγευτικό χώρο του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, 7-9 Σεπτεμβρίου.

Με τίτλο «Οργώνουμε – Οργανώνουμε» και θέμα την αγροτική επιχειρηματικότητα, το συνέδριο απευθύνεται σε νέους και επαγγελματίες αγρότες, γεωπόνους, οικονομολόγους, στελέχη επιχειρήσεων και σε όσους σχετίζονται με την αγροτικό επιχειρείν.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις για νέες επενδύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα, διαδραστικά σεμινάρια και ειδικά εργαστήρια γνώσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και πρακτικής εξάσκησης.
Παράλληλα, η ενεργή συμμετοχή των συνέδρων θα είναι ουσιαστική. Οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να είναι εισηγητές και να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους, ενώ οι πιο καινοτόμες ιδέες θα βραβευθούν.
Το συνέδριο είναι σχεδιασμένο ώστε να ευνοεί την ανάπτυξη συνεργασιώνμεταξύ των συνέδρων και να προετοιμάζει αυτούς που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο (σ)την επόμενη μέρα της Ελληνικής γεωργίας.  Εγγραφές συνέδρων και εισηγητών μέχρι 20 Αυγούστου 2014.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger