.

Στην ασφάλεια Καλαμάτας κρατείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας με θύματα δύο νέους 25 και 26 ετών.

Οι οικονομικές διαφορές φαίνεται πως είναι πίσω από το διπλό έγκλημα στη Μάνη, με θύματα δύο νέους 25 και 26 ετών.


 Στην ασφάλεια Καλαμάτας κρατείται ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας, ένας 19χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του.

Αναζητούνται άλλα πέντε άτομα ως άμεσα εμπλεκόμενα στη στυγνή δολοφονία.

 Δράστες και θύματα φέρονται να εμπλέκονται σε αγοραπωλησία αναβολικών ύψους 800 ευρω.

* Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες της δολοφονίας φέρονται να προμηθεύονταν αναβολικά και σκευάσματα διατροφής από τα θύματα και τους είχαν δώσει 800 ευρώ, χωρίς όμως να παραλάβουν τα σκευάσματα που είχαν παραγγείλει.

 Οι δράστες φαίνεται πως έστησαν ενέδρα θανάτου στα θύματα, αφού όπως προκύπτει από τη συνομιλία που είχαν οι δύο άτυχοι νέοι με τις κοπέλες τους όταν έφυγαν από το κέντρο διασκέδασης στην Καρδαμύλη, είχαν συγκεκριμένο ραντεβού. Όπως τους είπαν, έφυγαν για να πάνε σε μία δουλειά.

Τα θύματα πυροβολήθηκαν από κυνηγετικό όπλο σχεδόν εξ επαφής και μάλιστα τα σώματα τους ήταν διάτρητα από σφαίρες, ενώ έφεραν και σημάδια βασανισμού.

 Οι δολοφόνοι μετέφεραν τις σορούς και τις πέταξαν σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της δυτικής Μάνης, όπου οι ντόπιοι πετούν νεκρά ζώα και, συνεπώς, ήξεραν πως αυτή η περιοχή ήταν η καλύτερη για να κρύψουν τα πτώματα.

Τα πτώματα των θυμάτων ανασύρθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ μετά από πολύωρη επιχείρηση το πρωί.

Αργότερα το απόγευμα βρέθηκε και η μοτοσικλέτα τους, στο δρόμο από Καρδαμύλη για Καλαμάτα.

Σημειώνεται ότι δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία. Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο (Πέμπτη).

www.skai.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger