.

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου οι 5 εμπλεκόμενοι δράστες της δολοφονίας του 39χρονου στο Άστρος (φώτο)

Σε βάρος του δράστη πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Οι υπόλοιποι τέσσερεις συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και κατηγορούνται ως συνεργοί.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 15.8.2014 το μεσημέρι, στο Άστρος Αρκαδίας, στην αυλή της πατρικής οικίας του θύματος, ο 75χρονος, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με τον 39χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο (δίκαννο, το οποίο κατείχε νόμιμα), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό οχήματος ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τούς παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη. 

Παράλληλα, η 67χρονη και η 70χρονη προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής της οικίας, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι προαναφερόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.





zougla.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger