.

Λουτράκι:Ζητούν 57,000 ευρώ από συνταξιούχο των 800 ευρώ!

Τα είχαμε δει όλα στα 4 χρόνια της δημαρχίας Λογοθέτη αλλά ποιός θα περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτά τα επίπεδα για να μην πούμε χάλια-μαύρα....


Τα τελευταία του ''έργα'' είναι τα ''μπιλιετάκια'' που έχει στείλει σε πολλούς συμπολίτες μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι από συνταξιούχο συμπολίτη μας των 800 ευρώ ζητάνε-με απειλή κατάσχεσης- 57,000 ευρώ για τέλη που χρονολογούνται από το 1989! Δηλαδή 25 χρόνια μετά..

Να συμπληρώσουμε ότι στο Loutrakiblog  έχουν φτάσει και άλλες παρόμοιες καταγγελίες και μιλούν για ποσά που φτάνουν εώς και τις 100,000 ευρώ!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι όλα αυτά τα χρεωστικά έφτασαν στους παραλήπτες τους αφού είχε χάσει τις εκλογές ο αντιμνημονιακός(εδώ γελάμε δυνατά) δήμαρχος!Μπροστά του βασικά η Μέρκελ μοιάζει με την Αγία Φωτεινή..

'Ντάξει περιμέναμε να κάνει ηρωική έξοδο από την δημαρχία ο Κώτσης αλλά αυτός το παραέκανε και δείχνει ότι ο κύκλος Λογοθέτη στην δημαρχία Λουτρακίου έκλεισε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ.

Καλό θα ήταν ο νέος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης να δει ΆΜΕΣΑ και σοβαρά το θέμα με τα μπιλιετάκια που έστειλε ο κομήτης και έχει αναστατώσει δεκάδες συμπολίτες μας.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger