.

Άστρος Κυνουρίας: Αμετανόητος ο πατέρας για την άγρια δολοφονία του γιου του

Αμετανόητος για την άγρια δολοφονία του γιου του ανήμερα Δεκαπενταύγουστου εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ο 75χρονος ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει τρεις φορές τον 39χρονο γιο του λόγω οικογενειακών διαφορών.
Ο ηλικιωμένος ανέλαβε όλη την ευθύνη για όσα συνέβησαν στην αυλή του σπιτιού τους στο Άστρος Κυνουρίας αλλά, σύμφωνα με την Espresso, δεν έδειξε να μετανιώνει που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο 75χρονος όχι μόνο άκουσε ατάραχος τους αστυνομικούς να του ανακοινώνουν το θάνατο του παιδιού του αλλά έφυγε και πήγε στο καφενείο του χωριού!
Αντίθετα η μητέρα και οι άλλοι τρεις συγγενείς του 39χρονου θύματος εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για όσα συνέβησαν την Παρασκευή και τη συμμετοχή τους στο άγριο έγκλημα.
Όπως όλα δείχνουν ο 75χρονος ήταν αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στους συνεχείς καυγάδες με τον γιο του, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε επιστρέψει στο πατρικό του από το Περιστέρι όπου διέμενε. Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι οι καυγάδες ήταν τόσο έντονοι με τον 39χρονο να έχει φτάσει στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος της μητέρας του.
Ο 75χρονος πυροβόλησε τρεις φορές με το δίκαννο τον γιο του με την χαριστική βολή να είναι αυτή που τον πέτυχε στο θώρακα γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι «είχε πλήρη επίγνωση του τι έκανε».
Τη συνέχεια δεν την χωράει ανθρώπου νους: η 67χρονη μητέρα, ο 71χρονος θειος, η 70χρονη θεία και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος, όλοι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος, αποφάσισαν να βοηθήσουν τον 75χρονο να σβήσει τα ίχνη του, να κρύψει το πτώμα και να κρύψουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Συγκεκριμένα ο ίδιος ο πατέρας, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησε το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του από το οποίο έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το μετέφεραν σε ερημική περιοχή, όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη, όπου η 67χρονη και η 70χρονη καθάρισαν προσεκτικά την αυλή για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Είναι ενδεικτικό ότι τις πινακίδες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του 39χρονου τις έθαψαν στον κήπο του σπιτιού τους οι δύο γυναίκες.
Και οι πέντε συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού, της ψευδορκίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger