.

Έκκληση για αίμα κάνει η κόρη του Αντώνη Βαρδή

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Βαρδής έχει μιλήσει τόσο σε συνεντεύξεις του, όσο και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για τη μάχη που δίνει με τη ζωή ο πατέρας του, Αντώνης Βαρδής.
Ο μουσικοσυνθέτης αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας και τα παιδιά του, Καλλιστώ και Γιάννης είναι συνεχώς στο πλευρό του. Το ίδιο και οι πολύ καλοί του φίλοι, διάσημοι και μη.
Και αυτό το απέδειξαν για ακόμα μια φορά όλοι τους. Το πρωί της Τρίτης, η 35χρονη κόρη του έκανε έκκληση για αίμα για τον πατέρα της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.
«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Ζητείται αίμα για τον Αντώνη Βαρδή. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γεννηματάς) οποιαδήποτε ομάδα αίματος, στο όνομα Αντώνιος Βαρδής του Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με εκτίμηση, η οικογένειά του», ήταν το μήνυμά της στα social media.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση πολλών με πρώτο από όλους τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όχι μόνο αναπαρήγαγε το μήνυμα της Καλλιστούς, αλλά πήγε και ο ίδιος να δώσει αίμα. Την έκκληση της κόρης του γνωστού μουσικοσυνθέτη αναπαρήγαγαν και άλλοι επώνυμοι όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλλη Κοκκίνου, η Μαρία Ηλιάκη.
«Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά χρειαζόμαστε αίμα», ήταν το δεύτερο μήνυμά της, λίγες ώρες αργότερα.

protothema.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger