.

Επιμένουν τα μπουρίνια - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν»

Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιλαμβάνουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Σε υψηλά επίπεδα θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος από την ερχόμενα εβδομάδα.

Για σήμερα, Παρασκευή 8/8/2014, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα βουνά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Θράκης.
Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να φυσούν βορειοδυτικά με ένταση 3 με 4 μποφόρ, στα νότια πελάγη τοπικά μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα τον κ. Αρνιακό, η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να βελτιωθεί με τις βροχές και τις καταιγίδες να ελαχιστοποιούνται το Σαββατοκύριακο κυρίως στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και θα φτάσουν μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο που κυρίως στις αρχές της νέας εβδομάδας θα φτάσει τοπικά τους 37 και τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Read more: www.newsbomb.gr

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger