''Αν έχεις φιλότιμο επίστρεψέ μου τον σκληρό'' -Απίστευτο μήνυμα θύματος στον διαρρήκτη του!!!

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο προσπαθησε ένας νεαρός από τη Φθιώτιδα, να πείσει τον διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του...

 και του έκλεψε το laptop και τον σκληρό του δίσκο, να του επιστρέψει το δεύτερο αντικείμενο. Όπως αναφέρει σε σημείωμα- έκκληση με αποδέκτη τον άγνωστο κλέφτη, ο σκληρός του δίσκος περιέχει πολύ σημαντικά αρχεία για την πτυχιακή του εργασία, τα οποία του είναι απαραίτητα.

Ιδού το μήνυμα του θύματος:
«Η πανσέληνος και το φιλότιμο άγνωστε (.. γνωστέ) φίλε που το βράδυ της 11ης Αυγούστου αποφάσισες να μου στερήσεις από τον χώρο μου (στα Λουτρά Υπάτης) μόνο το laptop(acer aspire χρώματος μαύρο) και τον σκληρό δίσκο (toshiba, χρώματος ασημί) και... τίποτα άλλο, που σημαίνει ότι μπορεί να τα είχες περισσότερο ανάγκη από μένα όμως πρέπει να καταλάβεις ότι το περιεχόμενο του σκληρού είναι άχρηστο για σένα και πολύτιμο για μένα ..είναι εργασίες για την σχολή μου , η πτυχιακή μου εργασία πολλά χρήσιμα αρχεία κ άλλα προσωπικά μου στοιχεία άχρηστα για σένα.
Βάλε λίγο το φιλότιμο σου μπροστά και βρες κάποιον τρόπο να μου επιστρέψεις έστω το εξωτερικό σκληρό δίσκο η το περιεχόμενο του».
«Πάρε με με απόκρυψη να μου πεις που θα τον αφήσεις», σημειώνεται ακόμη, ενώ το μήνυμα καταλήγει με τον αριθμό του κινητού του θύματος.


planet-greece
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger