.

Πέτρος Τατούλης «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ασφαλιστική δικλείδα για την ολοκληρωμένη υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού»


«Ευθύνη μας είναι να διασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη υλοποίηση της Ολυμπίας Οδού και την ασφαλή και συντομότερη κατά το δυνατόν απόδοσή της προς χρήση στους πολίτες, αναβαθμίζοντας παράλληλα την παλαιά εθνική οδό» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με εκπροσώπους του ΥΠΕΚΑ, της Κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός», του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Παπαφωτίου, των μελετητών και του ειδικού τεχνικού συμβούλου του έργου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθιξε αρχικά την ανάγκη εφαρμογής της αρχής της αναλογικότητας για την καταβολή των διοδίων και επεσήμανε τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα υφιστάμενα αρδευτικά δίκτυα, τη μελετητική επαναπροσέγγιση των αντιπλημμυρικών έργων, καθώς και τη σύντομη αποκατάσταση των εγκάρσιων άνω και κάτω διαβάσεων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας αναφέρθηκε αναλυτικά στα επιμέρους προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την υλοποίηση του έργου, όπως αυτά έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους Δήμους και έκανε ειδική παρέμβαση για τη σύνδεση του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Σικυώνας και των οικισμών Μουλκίου και Βασιλικού με τον κόμβο διοδίων του Κιάτου. Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του αρχικού σχεδιασμού, σύμφωνα με τις προτάσεις της Περιφέρειας.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger