.

«Παθιασμένοι μαχητές με Μακάμπι»

Ο Στάικος Βεργέτης είναι σίγουρος πως οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης θα είναι παθιασμένοι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το φιλικό (0-0) με τον Παναιτωλικό:

Για το φιλικό του Αστέρα με τον Παναιτωλικό: "Σήμερα παίξαμε το δεύτερο φιλικό μέσα στην εβδομάδα. Το είχαμε προγραμματίσει για δύο λόγους. Ο πρώτος και κύριος ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά που έπαιξαν στα 4 ευρωπαϊκά ματς. Είναι αναγκαίο τα παιδιά να είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας όταν χρειαστούν. Ο δεύτερος λόγος είναι για μια καλή και έντονη προπόνηση. Τόσο το φιλικό με τον Ατρόμητο όσο και το σημερινό δίνουν άλλη ένταση στον ρυθμό των προπονήσεων. Θεωρώ ότι ήταν τα πετυχημένα τα δύο φιλικά ενόψει της προετοιμασίας μας με την Μακάμπι. Από την Δευτέρα θα έχουμε μια κορύφωση προπονήσεων.

Για το πως θα κυλήσει η προετοιμασία: "Αύριο θα υπάρχει προπόνηση και αποκατάσταση γιατί οι παίκτες είχαν διαφορετικούς χρόνους συμμετοχής. Την Δευτέρα αφού δείξουμε την Μακάμπι στους παίκτες, τότε την Τρίτη και την Τετάρτη θα προχωρήσουμε στο τακτικό πλάνο. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Μακάμπι και όσοι εργάζονται πίσω από την πρώτη ομάδα (γιατροί, φυσιοθεραπευτές κλπ) έχουμε την συναίσθηση της κρισιμότητας του ματς. Μπορώ να υποσχεθώ ότι την Πέμπτη ο κόσμος θα δει στο γήπεδο παθιασμένους μαχητές που θα κυνηγούν την πρόκριση.

Για την εντύπωση που άφησαν Τσιώλης και Γαρυφαλλόπουλος: "Προσπαθώ κάθε φορά να παίρνω διαφορετικά παιδιά από την Κ20 για να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα για να τους δω δια ζώσης. Θεωρώ ότι ο καλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο. Σήμερα πήρα τον Τσιώλη και τον Γαρυφαλλόπουλο. Προσπαθώ να παίρνω διαφορετικά παιδιά ώστε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα ".

gazzetta.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger