Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Ερμιονίδας


Στο κατάμεστο από κόσμο Δημαρχείο Ερμιονίδας στο Κρανίδι, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, καθώς και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Ερμιονίδας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα συναίνεσης, συνεργασίας και διάθεσης από όλους για από κοινού προσφορά για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που έχουν συσσωρευθεί στον τόπο μας.
Τον Αγιασμό και την Ορκωμοσία ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί του Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου και εκπροσώπου της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τάσου Τζανή, του πρώην Δημάρχου Ερμιόνης κ. Ανάργυρου Λεμπέση, του πρώην Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιώργου Τσούρνου και των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, Τάσου Λάμπρου και Τάσου Τόκα.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής ο οποίος στην σύντομη ομιλία του τόνισε πως «Χρειαζόμαστε κοινωνική συνοχή, συναίνεση, στοχοπροσήλωση και σκληρή εργασία για να φέρουμε σε πέρας το πρόγραμμά μας.Τα προβλήματα είναι πολλά, τα έχουμε εντοπίσει, καταγράψει και έχουμε πλάνο επίλυσης.Με σεβασμό , αποφασιστικότητα και δίνοντας το παράδειγμα στην κοινωνία και στη νέα γενιά, θα επιτελέσουμε το έργο μας.»
Στην συνέχεια υπογράφτηκε από όλους το πρακτικό πρωτοκόλλου της ορκωμοσίας και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ένα μικρό κέρασμα στην αυλή του Δημαρχείου Ερμιονίδας.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger