.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών, οι οποίοι «μπούκαραν» το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε τράπεζα στη Βοιωτία και στη συνέχεια διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους και έναν εργαζόμενο ως όμηρο, έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ..

Πρόκειται για τρεις αγνώστους, οι οποίοι κρατούσαν καλάσνικοφ και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες. Οι θρασύτατοι δράστες μπήκαν λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας. Αφού άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ, πήραν μαζί τους έναν υπάλληλο της τράπεζας και επιβιβάστηκαν σ' ένα ασημί RAV, με το οποίο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή της Αντίκυρας, περίπου 4 χλμ. από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Τα ίχνη του υπαλλήλου παραμένουν άφαντα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ληστές να χρησιμοποίησαν φουσκωτό σκάφος κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι τεράστια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής. Αστυνομικές δυνάμεις από τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα έχουν ενεργοποιηθεί και ήδη μπλόκα με πάνοπλους αστυνομικούς έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή. Οι έλεγχοι σε διερχόμενα αυτοκίνητα είναι συνεχείς.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger