.

Επιστολή αναγνώστριας: Το cd της αξονικής δεν βρέθηκε ποτέ

Η παρακάτω επιστολή την οποία μας έστειλε... 
Στις 17 Αυγούστου η πεθερά μου έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με συμπτώματα αδυναμίας, άρνηση τροφής και με χτύπημα στο κεφάλι λόγω πτώσης.
Η ΠΡΏΤΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΕΎΟΝΤΩΝ ΓΙΑΤΡΏΝ ΉΤΑΝ ΑΦΥΔΆΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΞΟΝΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Μια και ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργούσε μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ και συνοδευόμενη απο γιατρό του Νοσοκομείου, σε Ιδιωτικό αξονικό τομογράφο στο ΒΙ.ΠΕΛουτρακίου στον Ισθμό.Στις 22-8 μας έδωσαν εξιτήριο μια και παρουσίαζε βελτίωση. Ζητήσαμε την αξονική για να την δει ιδιωτικά νευρολόγος και η πρώτη απάντηση είναι πως δεν γνωρίζουν, και να πάμε να την πάρουμε εμείς. Οταν είπαμε οτι αυτό έγινε ενδονοσοκομειακά, βρήκαν την απάντηση αλλά το cd είπαν πως βρίσκεται στο Ιδιωτικό εργαστήρι . Πήγαμε εκεί και μας ενημέρωσαν πως το είχε παραλάβει ο γιατρός που την συνόδεψε με το ΕΚΑΒ. Το cd της αξονικής δεν βρέθηκε ποτέ, κανει΄ς γιατρός στο νοσοκομείο δεν το εξέτασε, και αρνούνται πεισματικά να μας δώσουν το όνομα του συνοδού γιατρού. Απλά χάθηκε!
Σήμερα 23-8 ,η πεθερά μου δεν έχει ακόμα επιστρέψει μια και το ΕΚΑΒ που θα την μεταφέρει δεν πήρε όλη την χθεσινή ημέρα εντολή (απο την Αθήνα) μας είπαν για την διακομιδή της. Το πρωί η προισταμένη βάρδιας μας ενημέρωσε πως ακυρώθηκε το εξιτήριο με εντολή (φαντάσματος) γιατρού. Ρωτώντας για να βγάλουμε άκρη ποιος και γιατί ακύρωσε το εξιτήριο, ενημερωθήκαμε πως ισχύει το εξιτήριο απο την γιατρό της πτέρυγας.
ερωτήματα:

Ποιος γιατρός την συνόδευε, και γιατί παραμένει εφτασφράγιστο μυστικό το όνομά του.

Ποιός έδωσε εντολή για ακύρωση του εξιτηρίου?

Πως αποφασίζουν οι γιατροί στο νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώνονται μεταξύ τους?

Ποσα 24ωρα χρειάζεται το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει μια ασθενή στο σπίτι της?

Επιστολή αναγνώστριας...

Υ.Κ.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger