.

Χτενίζουν την Κορινθία για τον εντοπισμό των ληστών (video - φώτο)

Το ενδεχόμενο ν΄ ανήκουν σε τρομοκρατική ομάδα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τους τρεις δράστες της ληστείας που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Τράπεζα στο Δίστομο, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ.
Κατά τη διαφυγή τους πήραν ως όμηρο τον ταμία, τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγο αργότερα και στη συνέχεια, αφού έφυγαν με φουσκωτό από την περιοχή Ποταμός, βγήκαν στο Καμάρι  Ξυλοκάστρου., όπου αποπειράθηκαν να κάψουν το σκάφος και εξαφανίστηκαν με δύο οχήματα.
Το φουσκωτό σκάφος πάντως που υπήρχε στην παραλία, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το υποκατάστημα που είχε βάλει ως στόχο, το σημείο αποβίβασής τους στο Καμάρι Ξυλοκάστρου και η εξαφάνισή τους με δύο οχήματα, δείχνει άριστη οργάνωση της ληστείας και έξυπνο σχέδιο διαφυγής, που δεν θα μπορούσε να οργανώσει τυχαία ομάδα ληστών...
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τη σημερινή ληστεία στο Δίστομο, μετά την αποτυχία των ληστών να κάψουν το ταχύπλοο στο Καμάρι  Ξυλοκάστρου, το ερευνούν πλέον προσεκτικά για τον εντοπισμό DNA.
Παράλληλα, εξετάζουν το βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας της τράπεζας, με την ελπίδα, παρά το γεγονός ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες, να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.







Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger