.

Στο 0-0 Παννεμεατικός και Κόρινθος 2006 (Video)

Σε φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα σε Παννεμεατικό και Κόρινθο 2006, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν την εστία της Νεμέας, μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Μακρή και Φίλη, με τον Κεμαλάι να λέει «όχι», ενώ το σουτ του Βουτσινά από κοντά έφυγε άουτ.
Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Παννεμεατικού άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και με πρωτεργάτες τον Κριαρά που έκανε σπουδαίο παιχνίδι οργανωτικά, αλλά και τους Ροθώνη, Αναγνωστόπουλο, απείλησαν την εστία του Μαγνήσαλη, χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν, αν και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν περισσότερο στην αρχή, είχαν ευκαιρίες με Μέμικο και Ροθώνη, χωρίς επιτυχία και πάλι, ενώ από την άλλη πλευρά ο ορεξάτος Λάππας, ήταν αυτός που προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ. Θετικό το ντεμπούτο του νεαποκτηθέντα Σοφού από πλευράς Κορίνθου 2006.
Όσον αφορά τον Παννεμεατικό, δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλάζει σωστά την μπάλα, δημιουργεί ευκαιρίες, έχει όμως θεματάκι στο γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά, η παρουσία ορισμένων ποιοτικών παικτών (Φίλη, Λάππα, Σοφού), δείχνει ότι η Κόρινθος 2006 μπορεί να κάνει καλά πράγματα, αν και χρειάζεται βελτίωση.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger