ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014


Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής (Κ.Κ.Π.Δ.Κ.) Μάριος Σταματάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις . Το ποσοστό επιτυχίας σε ΑΕΙ και Τ.Ε.Ι. άγγιξε το 77%. Αναλυτικότερα, από τα 26 παιδιά που φοιτούσαν στην Γ ́ Λυκείου, 10 πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές Α.Ε.Ι. και 10 σε σχολές Τ.Ε.Ι.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Κορινθίων και ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Δήμου Κορινθίων σε μήνυμά τους, αναφέρουν ότι οι καθηγητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η παιδεία και γι’ αυτό τον λόγο, τους ευχαριστούν θερμά για τη συνεισφορά τους.

Επίσης εύχονται στους μαθητές που πέτυχαν στις παραπάνω Σχολές, καλή φοίτηση και στους νέους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων καλή σχολική χρονιά.

Τέλος, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Δ.Κ., ελπίζουν και τη φετινή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας να δικαιώσει τις προσδοκίες μας και να επιτύχει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger