Συνελήφθη διάσημος Γερμανός σκηνοθέτης για προσβολή της Επιδαύρου

Αντιμέτωπος με την ελληνική αστυνομία και με την αίσθηση ηθικής φύλακα της Επιδαύρου βρέθηκε ο Γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ...ο οποίος - ενώ έκανε γύρισμα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου- συνελήφθη για προσβολή του μνημείου, μετά από σχετική καταγγελία.
Αυτό που εξόργισε τον αρχαιοφύλακα και κατήγγειλε τον σκηνοθέτη, ήταν η παρουσία μιας γυμνής ηθοποιού μέσα στο αρχαίο θέατρο.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Λάνχοφ βρίσκεται από την Τρίτη στην Επίδαυρο μαζί με ένα πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο, προκειμένου να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τον ίδιο.
Μάλιστα, ο σκηνοθέτης είχε ζητήσει άδεια για να κάνει γυρίσματα στο αρχαίο θέατρο μέχρι και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, διευκρινίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει άλλος κόσμος.
Κάποια στιγμή όμως ο αρχαιοφύλακας βάρδιας είδε μια Γαλλίδα ηθοποιό γυμνή μέσα στο θέατρο και γι' αυτό κάλεσε την αστυνομία, κατηγορώντας τον σκηνοθέτη και το συνεργείο για προσβολή του μνημείου.
Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο Ναυπλίου, επειδή η άδεια δεν δικαιολογούσε την εμφάνιση μιας γυμνής γυναίκας μέσα στον αρχαίο χώρο -και μάλιστα σε προκλητικές πόζες. Τη γυμνή κοπέλα κατέγραφαν τρεις κάμερες, ενώ το υλικό που καταγράφηκε από την σκηνοθετική ομάδα κρατείται από τις αστυνομικές αρχές.
Για την υπόθεση φέρεται να έχει ενημερωθεί η γαλλική και η ελβετική πρεσβεία, καθώς ο Γερμανός σκηνοθέτης φέρεται να έχει υποβάλει και ο ίδιος μήνυση κατά της αρχαιολογικής υπηρεσίας.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger