.

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα



Συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, προσήχθησαν τριάντα πέντε (35) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια έξι (306)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια εξήντα ένα (261) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν δεκατρείς  (113) παραβάσεις

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση ληστείας σε βάρος ημεδαπής

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.9.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια έξι (306) άτομα, εκ των οποίων διακόσια είκοσι εννέα (229) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα επτά (77) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια εξήντα ένα (261) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα πέντε (35) άτομα, από τα οποία δεκαεπτά (17) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα.


Πιο αναλυτικά:

·         Τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας για ληστεία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οι ανωτέρω, χθες (16.9.2014) και πρώτες πρωινές ώρες, με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 62χρονη ημεδαπή μία (1) τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

·         Έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τρείς (103) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία (1) παράβαση για στέρηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων και επτά (7) παραβάσεις της νομοθεσίας για τον Αιγιαλό, ενώ κατασχέθηκε ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger