.

Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ο Διονύσης Γκοτσούλιας...Κέρδισε την ένσταση και παίρνει την Δημαρχία!

Ο Διονύσης Γκουτσούλιας Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται μέσα από το περιβάλλον των δημοτικών δρώμενων της Δυτικής Αχαΐας το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Πάτρας, δικαιώνει την ένσταση του κ. Γκοτσούλια κατά της εκλογικής νίκης του Χρήστου Νικολάου.


Η ένσταση αφορούσε 220 ψηφοδέλτια τα οποία σύμφωνα με την πλευρά του κ. Γκοτσούλια ήταν διαφορετικού σχήματος και διαφορετικού χρώματος. Το δικαστήριο  με απόφαση 3-0 έκανε δεκτή την ένσταση του κ. Γκοτσούλια, κάτι που σημαίνει ότι βγάζει άκυρα τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια.

Από την στιγμή που βγαίνουν άκυρα τα ψηφοδέλτια αυτά που έδιναν και το προβάδισμα στον κ. Νικολάου, ο τελευταίος χάνει τον δημαρχιακό  του θώκο αφού ο κ. Γκοτσούλιας έχει πλέον περισσότερους ψήφους κα κατά συνέπεια παίρνει και τον Δήμο.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί και επίσημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , το πρωί της Δευτέρας και είναι τελεσίδικη και οριστική. Μόνη περίπτωση για να καταρριφτεί είναι να απευθυνθεί ο Χρήστος Νικολάου στον Άρειο Πάγο και το Ανώτατο Δικαστήριο να αποφασίσει αναλόγως.

Θυμίζουμε πάντως ότι ο κ. Γκοτσούλιας είχε από την αρχή την πίστη ότι θα δικαιωθεί η παράταξη του. Ο  κ. Νικολάου έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του, έχοντας μάλιστα προχωρήσει σε ορισμό αντιδημάρχων και όλων των σχετικών διαδικασιών. Πλέον όλα ανατρέπονται…


Πηγή patrasevents.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger