.

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε υπέροχα απέναντι στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη


Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε υπέροχα απέναντι στην Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη και έφυγε με έπαθλο μια πολύτιμη ισοπαλία (1-1), στην πρεμιέρα του στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ...



Οι κακές καιρικές συνθήκες, με τη σφοδρή βροχόπτωση και το χαλάζι, δεν επέτρεψαν να βρεθούν πολλοί φίλοι της γηπεδούχου στο στάδιο «Ατατούρκ». Ο αγώνας ήταν όμως εκ διαμέτρου αντίθετος με το «παγωμένο» και άδειο γήπεδο, αφού ο Αστέρας δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Μπεσίκτας ήταν πιο ποιοτική ομάδα και είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 8΄, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούζιακ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσίτσκι, ο οποίος πάντως την είχε αγγίξει με τα ακροδάχτυλα.

Σουτ του Κάβλακ στο 14΄ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Αστέρας φάνηκε για πρώτη φορά επιθετικά στο 22΄, όταν ο Μπαντιμπαγκά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στη σέντρα του Παντελιάδη, ενώ στο 26΄ η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζησόπουλο, που έκανε μια μεγάλη κούρσα με την μπάλα στα πόδια και φτάνοντας στο ύψος της περιοχής σούταρε ελάχιστα άουτ.

Τελικά οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Τόρε πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, ελίχθηκε και με υπέροχο σουτ την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Ένα σουτ του Ουζιακούπ (37΄) πέρασε μόλις άουτ, ενώ ο Αστέρας έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 39΄, με την κεφαλιά του Μπαράλες να αστοχεί για λίγο.

Η Μπεσίκτας μπήκε στην επανάληψη για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, πίεσε αρκετά και είχε τις ευκαιρίες με τον Κάβλακ στο 46΄, που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κοσίτσκι, στο 53΄ και το 65΄ με τα σουτ του Σαχάν να φεύγουν άουτ και τελικά πλήρωσε την αστοχία της στο 88΄, όταν ο νεοεισελθών Πάρα ισοφάρισε με έξοχο σουτ.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger