.

Υπερ-στρατιώτες με τουρμπίνες! [video]

Στις 6 Μαΐου του 1954, ο Roger Bannister έτρεξε το μίλι για πρώτη φορά κάτω από τα τέσσερα λεπτά για πρώτη φορά στην ιστορία...

Από τότε, και άλλοι επαγγελματίες δρομείς έτρεξαν την απόσταση του ενός μιλίου κάτω από τα τέσσερα λεπτά, με το ρεκόρ να ανήκει στον Hicham El Guerrouj, με 3:43 από το 1974.

Με την βοήθεια του jetpack, μιας συσκευής που αποτελείται από φορετές τουρμπίνες, κάθε απλός στρατιώτης θα μπορεί να σπάσει τον όριο των τεσσάρων λεπτών, πολύ εύκολα.

"Σε ένα πεδίο μάχης, αυτή η επιπλέον ταχύτητα που δίνει η συσκευή με τις τουρμπίνες μπορεί να σώσει μία ζωή", αναφέρει ο σχεδιαστής του συστήματος τουρμπινών, Jason Kerestes

Σε γενικές γραμμές οι τουρμπίνες σκοπό έχουν να κάνουν κάποιον να πετά, αλλά με μειωμένο το ποσό της υποδύναμης, μπορεί να κάνει κάποιον να τρέχει γρηγορότερα.

Σύμφωνα με τα πειράματα, οι δρομείς που φόρεσαν τις τουρμπίνες και έτρεξαν, ήταν γρηγορότεροι και χρησιμοποίησαν λιγότερη ενέργεια, παρά τα σχεδόν έξι κιλά που ζυγίζει η συσκευή.

Η συσκευή με τις φορετές τουρμπίνες όχι μόνο θα σώσει ζωές στρατιωτών, αλλά και πολιτών τους οποίους αναμένεται να διασώσουν από δύσκολες συνθήκες.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger