.

Η δραστηριότητα του γιατρού-δερματολόγου Θανάση Παπαχριστόπουλου

Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος προσκαλεσμένος από φίλους του επισκέφθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής                (17-2-2012) την Συνοικία της Αγίας Άννας στην Κόρινθο,                    στο καφενείο του Λεωνίδα Σκούρτη άνοιξε διάλογο με τους παρευρισκόμενους θαμώνες και ενημερώθηκε για την αύξηση της ανεργίας στην Κόρινθο και που έχει οδηγήσει στην φτώχια και στην απελπισία τις περισσότερες οικογένειες του Συνοικισμού της Αγίας Άννας της Κορίνθου.
    Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος ήταν παρών                 στην αποκριάτικη συνεστίαση του αθλητικού συλλόγου «ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ» που διενεργήθηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (18-2-2012) στο HOTEL ΑΛΚΥΩΝ στο Βραχάτι Κορινθίας και ήταν πετυχημένη από κάθε πλευρά. 
    Ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος τις πρωινές ώρες              της Κυριακής (19-2-2012) βρέθηκε στην ορεινή Τοπική Κοινότητα  του Ρεθίου του Δήμου Ξυλοκάστρου. Στο διάλογο που διανοίχθηκε στο καφενείο του Θανάση Παναγούλια, ενημερώθηκε για την ανυπαρξία της οποιασδήποτε ιατρικής υποστήριξης στους ντόπιους κατοίκους, επίσης ενημερώθηκε για τα πολλά και άλυτα  καλλιεργητικά προβλήματα των ντόπιων κατοίκων, όπως και διαπίστωσε ο ίδιος από κοντά την καθολική ανυπαρξία συντηρήσεως της επαρχιακής οδού Ξυλοκάστρου – Τρικάλων.
    Τέλος ο γιατρός Θανάσης Παπαχριστόπουλος παρευρέθηκε και στην αποκριάτικη συνεστίαση των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας και που διενεργήθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (19-2-2012) στο HOTEL ΑΛΚΥΩΝ στο Βραχάτι Κορινθίας.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger