.

Κατερινα Φαρμακη - H σύλληψη δεν έγινε στο χώρο του εργατικού κέντρου (video)


Μια απάντηση που θα συζητηθεί έδωσε για το συμβάν η πρωην βουλευτής Κορινθίας Κατερινα Φαρμακη λέγοντας πως η σύλληψη του δημοσιογράφου δεν έγινε στο χώρο του εργατικού κέντρου και πως οι δημοσιογράφοι που ανέδειξαν το συμβάν μετέφεραν ψευδή εικόνα...
Η διαστρέβλωση – για άλλη μια φορά -  της αλήθειας με υποχρεώνει να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για τις συνεχείς και αήθεις επιθέσεις που δέχομαι από τους κ.κ. Γιαννιδάκη, διαχειριστή του sfedona.gr, και Νικολακόπουλο.
Παρά το γεγονός ότι πλέον ούτε κατέχω ούτε και διεκδικώ κάποιο δημόσιο αξίωμα, συνεχίζουν την με κάθε τρόπο συκοφάντησή και υποτίμησή μου κοινωνικά, πολιτικά και επαγγελματικά. Το ανέχθηκα ως βουλευτής. Δεν θα το ανεχθώ ως απλή πολίτης. Έχω ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, επιζητώντας την ηθική μου ικανοποίηση, όπως και άλλοι θιγόμενοι συμπολίτες μας στο παρελθόν.
Οι ανωτέρω κύριοι από το 2009, με πλήθος άδικων, συκοφαντικών και ειρωνικών δημοσιευμάτων, επεδίωξαν με κάθε τρόπο την προσωπική μου εξόντωση. Πλέον όμως η «εργολαβία» αυτή έχει μετατραπεί σε προσωπική βεντέτα. Με θυμούνται περιστασιακά και με παρεμφερούς περιεχομένου λιβελογραφήματα συνεχίζουν τις αήθεις επιθέσεις, αναρτώντας μάλιστα με την απόλυτη έγκρισή τους χυδαία σχόλια στους ιστοτόπους που διατηρούν. Ρίχνουν λάσπη για πολλές μέρες γνωρίζοντας ότι κάτι τελικά θα μείνει και μετά επικαλούνται την εισβολή των hackers για να τα  εξαφανίσουν. Το ίδιο έκαναν και τώρα με αφορμή τις τοπικές Νομαρχιακές Εκλογές του Πασόκ, με σειρά αναπόδεικτων και παντελώς ψευδών αναρτήσεων στις διαδικτυακές τους εφημερίδες.
Υποχρεώθηκα λοιπόν, για να προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, στις 5 Ιουνίου, να υποβάλω μήνυση στο Α.Τ. Κορίνθου κατά του κ. Νικολακόπουλου (Korinthian News) για συκοφαντική δυσφήμιση στις 10.00πμ. για ανάρτηση στον ενημερωτικό ιστότοπο που διατηρεί και στις 12.00πμ. της ίδιας ημέρας στον κ. Γιαννιδάκη για αναδημοσίευση της ίδιας ανάρτησης. Σύμφωνα με τα από τον νόμο προβλεπόμενα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και για τους δύο για 48ώρες και ο κ. Γιαννιδάκης  συνελήφθη επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως.
   Εκεί ξεκίνησε, με βοήθεια από γνωστά «παπαγαλάκια», μια άνευ προηγουμένου διαστρέβλωση της πραγματικότητας κατά την οποία ο κ. Γιαννιδάκης συνελήφθη εντός του Εργατικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Πασόκ. Απολύτως ψευδές.  Ουδέποτε συνελήφθη ο κ. Γιαννιδάκης εντός του Εργατικού Κέντρου. Συνελήφθη επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως, αφού είχε φύγει από το Εργατικό Κέντρο. Η σχετική Έκθεση Συμβάντος του Α.Τ. Κορίνθου επιβεβαιώνει την αλήθεια.
 Με μια άθλια μεθόδευση λοιπόν, εκείνο που εσκεμμένα επιχειρεί είναι με τα ασύστολα ψέματά του είναι να παρουσιαστεί ως θύμα καταστρατήγησης της δημοκρατικής τάξης. Αισθανόμενος προφανώς τον κλοιό της δικαιοσύνης να σφίγγει γύρω του, αναζητά καταφύγιο σε μεθοδεύσεις που πιστεύει θα του επιτρέψουν να αποφύγει τη δικαστική τιμωρία, κρυμμένος πίσω από τους θεσμούς και τη δήθεν προσβολή τους. Αναζητά προστασία χρησιμοποιώντας το θεσμό του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, λέγοντας τεράστια ψέματα και μιλώντας για μεθόδευση από την πλευρά της Αστυνομίας. Το κάνει γιατί απλά αναζητά συμμάχους για να αποφύγει την τιμωρία της δικαιοσύνης.
Σε ότι με αφορά προσωπικά, δεν θα ανεχθώ τις ύβρεις και τις συκοφαντίες. Θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο ως πολίτης για να υπερασπιστώ την προσωπική μου τιμή και αξιοπρέπεια. Τη δική μου και της οικογένειάς μου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger