.

Ξαναχτύπησε... ο Γιάννης Γκεζερλής

Αισθάνεται μοναξιά ο δήμαρχος της Κορίνθου,γιατί οι αντίπαλοι του θα εξαφανιστούν και δεν θα μπορέσουν να κάνουν ούτε συνδυασμό.

Με αυτοκρατορικό ύφος και θράσσος ανήμερα των Θεοφανείων ο δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία να σπιλώσει την προσπάθεια όλων των αντιπάλων του και να αναγορευθεί ως ο αναντικατάστατος, που ταυτόχρονα είναι και αυτοδιοικητική DURACEL…διότι δεν κουράζεται όπως είπε…!
Η Κόρινθος στέρεψε από νέους ανθρώπους,καθαρά μυαλά και πατριώτες.
Όλα τα παραπάνω είναι ο κ. Αλέκος Πνευματικός και οι φίλοι του οι οποίοι δεν μπορούν να φύγουν γιατί αν φύγουν…θα καταστραφεί η πόλη.
Το νέο τηλεοπτικό σώου του κ.Πνευματικού προσβάλει τους Κορίνθιους και ταυτόχρονα τους προκαλεί βάναυσα.
Η κοινωνία βοά για τους «αναντικατάστατους κολλητούς» του δημάρχου και ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτόν του και αυτούς ως τους μοναδικούς σωτήρες.
Ολοι είμαστε «επικίνδυνοι» πλην της Μεγαλειότητας του.
Ευτυχώς έμειναν μόλις 4 μήνες και θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε το παραλήρημα του δημάρχου.
Θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά ότι είναι λυπηρό ο δήμαρχος τον οποίο τίμησαν πολλές φορές οι Κορίνθιοι να έχει μεταλλαχθεί σε αλλαζονικό εξουσιαστή.
Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και τον δρόμο του.
Τέτοιου είδους απαξιωτικές επιθέσεις δηλώνουν φόβο και τρόμο και ο κ.Πνευματικός βλέπει ανήμπορος να αντισταθεί την κοινωνική χιονοστιβάδα που έρχεται.
Την ίδια στιγμή που ο κόσμος υποφέρει αυτός και οι «κολλητοί του» διοργανώνουν πάρτι που αλληλοβραβεύονται εις υγείαν των Κορινθίων.
Κρίμα για τον κατήφορο σου Αλέκο Πνευματικέ..!




Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger