.

Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανείων στη Νεμέα (ΦΩΤΟ)

Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία, πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Θεοφανείων στις 11.30 στον Ασωπό Ποταμό, στη θέση Μπουρλόβρυση, ο αγιασμός των υδάτων από ιερείς του Δήμου μας Αθανάσιο Αλτανόπουλο, Δημήτριο Ζούζια και Βασίλειο Μαργιάνη.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Ανδριανάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σελλάς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεμέας κα Μπεκιάρη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάζος και Μπακασέτας, η Γραμματέας του Δ.Σ. κα Μπασανιώτη, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Λιμνιάτης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεμέας κα Φιλντίση και πολύς κόσμος.
Τον σταυρό έπιασαν δύο νέα παιδιά ο Παναγιώτης Μπεκιάρης και ο Νίκος Ηλιόπουλος, τα οποία παρά το κρύο βούτηξαν στα νερά του ποταμού. Ο Δήμαρχος τους προσέφερε ως αναμνηστικό έναν σταυρό και την ευχή να είναι πάντα τυχεροί και ευλογημένοι και αυτοί και οι οικογένειές τους. Ο αγιασμός των υδάτων του Ασωπού πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά και, έτσι, καθιερώθηκε από τη Δημοτική Αρχή, ως μια κίνηση που εκτός από θρησκευτικό ενέχει και περιβαλλοντικό χαρακτήρα.
Ακολουθούν φωτογραφίες.







Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger