.

ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 1-2 του Ζακυνθιακού, στο 3ο φιλικό


Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε 1-2 του Ζακυνθιακού, στο 3ο φιλικό προετοιμασίας και έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και οι παίκτες του να αφομοιώνουν αυτά που ζητάει ο προπονητής τους.

Οι «οράνιε» έδειξαν πολύ πιο φρέσκοι από τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν φάσεις ιδιαίτερα στο α’ μέρος και προηγήθηκαν μάλιστα και με 0-2.
Το σκορ άνοιξε ο Μπελεβέτης με υπέροχο σουτ από πολύ μακριά στο 30’, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ο Σουσούνης, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα του Ζακυνθιακού.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κάποιο τέρμα, αλλά οι προσπάθειες των Κολοβόκη και Καραμαλίκη, σταμάτησαν στο δοκάρι του Καλλιακμάνη.
Τελικά στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Καραμαλίκης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές (κυρίως από τους γηπεδούχους), έριξαν το ρυθμό, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν ιδιαίτερες φάσεις. 

ΑΟΠ Ζακυνθιακός: Διαμαντής, Κόκας, Γερακοτέλης, Μποτώνης, Κολοβάκης, Κωστάκης, Μαλλιάς, Τσολάκου, Λιβέρης, Καραπαναγιώτης, Καραμαλίκης.
Β΄ μέρος: Χαρακτινός, Τζιαφέρης,, Κίτος,Κόλα Θεοδόσης, Μαρίνος (Αρκαδιανός), Πέττας, Δρόσσος, Μαλαφούρης, Μπαρμπαρούσης, Καλογέρης.

ΑΟ Λουτράκι: Καλιακμάνης, Τσώκος, Παπαναστασίου, Σπέτση, Μαυρέλης, Μπελεβέτης, Πράττος, Πέτρου, Σουσούνης, Αποστολάκης, Ζερβός.
Έπαιξαν και οι : Κόντης, Φλεβάρης, Σιώκος, Παπουτσής, Δημάκης, Γιαννακούλης, Πετρίδης, Σπανίδης

www.apopsi24.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger