«Πόλεμος» στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το «φάγωμα» ανώτατων αξιωματικών

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το σκηνικό στο εσωτερικό της αστυνομίας στην  Πάτρα, καθώς η ανακοίνωση των κρίσεων και των τοποθετήσεων αποτέλεσε κεραυνό  εν αιθρία   στο χώρο της τοπικής ηγεσίας.


Η απόφαση για τοποθέτηση του Κ. Κυριακόπουλου στην Κορινθία και του Ν. Ιωαννίδη στην Αργολίδα, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς μερίδα αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κάνει λόγο αφενός για ξεκάθαρη υποβάθμιση των δύο αντρών, αλλά πολύ περισσότερο θέτει ευθέως και θέμα υπόγειων διαδρομών αλλά και παρεμβάσεων εξωθεσμικών παραγόντων από την περιοχή, στις αποφάσεις του υπουργού προστασίας του πολίτη Β. Κικίλια.

Ορισμένα από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα, πάνε το θέμα των κρίσεων και τοποθετήσεων  και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την περιοχή, ακόμα πιο περά, καθώς δεν διστάζουν να μιλήσουν για ωμή παρέμβαση πατρινού ιδιώτη που έχει εξ «αγχιστείας» συγγένεια με τον υπουργό προστασίας του πολίτη και ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «φάγωμα» Κυριακόπουλου και Ιωαννίδη αλλά και την τοποθέτηση συγκεκριμένων προσώπων σε άλλες θέσεις.

Αξιωματικοί και συνδικαλιστές της αστυνομίας στην Αχαΐα, δεν διστάζουν να μιλήσουν με σκληρά λόγια για τα όσα παίχτηκαν  τις τελευταίες ημέρες  σε επίπεδο ηγεσίας,  με θύμα ανώτατους αξιωματικούς στην Πάτρα.


Διαβάστε περισσότερα εδώ*
www.patrastimes.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger