.

Ολονύχτιες έρευνες στην Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς για τους ληστές (video)

 
Οι τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της ΕΤΕ πέντε λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι και με την απειλή πιστολιών ακινητοποιώντας τους υπαλλήλους και πελάτες της τράπεζας . Έμειναν εντός του υποκαταστήματος τουλάχιστον 20 λεπτά ζητώντας από τη διευθύντρια να βάλει στους σάκους που είχαν μαζί τους όσα χρήματα βρίσκονταν στο χρηματοκιβώτιο και τα ταμεία.

Αδίστακτοι και αποφασισμένοι οι τρεις κακοποιοί πήραν ως όμηρο τον ταμία της τράπεζας, τον οποίο χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινη ασπίδα για να βγουν από το κατάστημα, να επιβιβαστούν σ΄ ένα τζιπ μάρκας ΤΟΥΟΤΑ και να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατευθύνθηκαν στην παραλία της Αντίκυρας, όπου εκει επιβιβάστηκαν μαζί με τον 35χρονο όμηρο σ΄ ένα ταχύπλοο, που -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - είχαν αγκυροβολήσει από την προηγούμενη ημέρα στο γραφικό λιμανάκι και ανοίχθηκαν στο Σαρωνικό, αφού πρώτα φρόντισαν να «σβήσουν» τυχόν αποτυπώματα, βάζοντας φωτιά στο τζιπ, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Ενώ οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει όλες τις πιθανές διόδους διαφυγής στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και τα κοντινά λιμανάκια και μαρίνες της Αττικής και της Εύβοιας, οι ληστές κατευθύνθηκαν με το ταχύπλοο προς το Ξυλόκαστρο.
Λίγο πριν φθάσουν στην παραλία των Λουτρών, πέταξαν στη θάλασσα τον ταμία της τράπεζας λέγοντας του «και τώρα κολύμπα».

Υπό το φόβο να εντοπιστούν από τα πλωτά σκάφη του λιμενικού, που συνέδραμαν στην καταδίωξη που είχε εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. , οι ληστές προσπάθησαν βιαστικά να βάλουν φωτιά και στο ταχύπλοο, στην παραλία των Λουτρών ,δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Εκεί, επιβιβάστηκαν σε δύο Ι.Χ., λευκού και κόκκινου χρώματος, όπου πιθανόν τους περίμεναν οι συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger