.

Μια απόδειξη που βρέθηκε στα πράγματα της Ρούπα προερχόταν από κατάστημα της Κορίνθου (video)

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο (έχουν μεταβεί κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής), για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ενόπλων, οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής άρπαξαν 300.000 ευρώ από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο και διέφυγαν αρχικά με Ι.Χ. -το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν και έκαψαν- και στη συνέχεια με φουσκωτό σκάφος, έχοντας στα χέρια τους ως όμηρο τον ταμία μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Όπως διαπιστώθηκε, το φουσκωτό σκάφος, μήκους 10 μέτρων περίπου, είχε αφαιρεθεί παράνομα πριν από δύο χρόνια στην Καλαμάτα, λίγο καιρό μετά την απόδραση των Μαζιώτη-Ρούπα. Όταν ταυτοποιήθηκε το κλεμμένο σκάφος, δημιουργήθηκαν υποψίες πως πίσω από τη ληστεία βρίσκονται μέλη της ομάδας Μαζιώτη. Οι υποψίες αυτές ενισχύθηκαν και από μια απόδειξη, η οποία βρέθηκε στα πράγματα της Ρούπα κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα στα σύνορα Αμαρουσίου - Πεύκης. Η απόδειξη αυτή προερχόταν από κατάστημα της Κορίνθου.

Ενδιαφέρον, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως οι δράστες ήταν καλά πληροφορημένοι, επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε ειπωθεί από την πρώτη στιγμή: οι ληστές έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger