.

Με το δεξί ο ΑΟ Λουτράκι, 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τον ΑΟ Λουτράκι, ο οποίος επικράτησε σχετικά εύκολα του Αστέρα Μαγούλας, με τους γηπεδούχους στην επανάληψη να είναι «καταιγιστικοί» και να φτάνουν δίκαια στη νίκη.

Ο τεχνικός του ΑΟΛ, ουσιαστικά ξεκίνησε το ματς με την ομάδα που έφτασε στην άνοδο την περασμένη σεζόν, καθώς εκτός του Καλλιακμάνη κάτω από τα δοκάρια και του Ηλία Σιώκου στο χώρο του κέντρου, όλοι οι υπόλοιποι ήταν ο περσινός κορμός του συλλόγου.
Στο α’ μέρος οι «οράνιε» μπήκαν αρκετά αγχωμένα και μουδιασμένα, μιας και η πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική, αλλά και γενικότερα, κρύβει κινδύνους.
Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις, αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη, μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένα να φτάσουν στο «τρίποντο».
Μάλιστα έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Σουσούνη, αλλά ο Σιώκος στο 63’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ζώντο, ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση.
Η συνέχεια άνηκε στους παίκτες του δημιούργησαν και άλλες καλές ευκαιρίες με τους Ζερβό και Αποστολάκη, στο 77’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς η ομάδα της Μαγούλας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλείου (2η κίτρινη), ενώ έφτασαν κοντά και στο 2-0 στο 81’ αλλά ο Χρυσαφίδης με κεφαλιά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με εξίσου υπέροχο σουτ ο Μπελεβέτης στο 83’, ο οποίος είχε περάσει μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο, τρία λεπτά νωρίτερα.
Εξαιρετικό ματς από τον Σωκράτη Πέτρου, πολύ καλά πήγαν οι Μαυρέλης και Σιώκος με τον 2ο να αγωνίζεται με μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ στην επανάληψη ανέβασαν «στροφές» οι Αποστολάκης και Ζερβός.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καλλιακμάνης, Χατζηνικολής (75’ Παπουτσής), Γκαρμίρης, Σιώκος, Μαυρέλης Δ., Τσώκος (80’ Μπελεβέτης), Σουσούνης, Πέτρου, Χρυσαφίδης (91’ Πράττος), Αποστολάκης, Ζερβος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζώντος, Κλήμης, Τσαγγάρης, Βασιλείου, Μουρούτσος (66’ Μιχαήλος), Δημοπουλος, Χαντής Παντ. (87’ Πανάγου), Μπέχλης, Τσατίδης, Παπακωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος (62’ Τσαπάρας)

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
3ος όμιλος
ΑΟ Λουτράκι - Αστέρας Μαγούλας 2-0
Αχαϊκή - Ερμής Κιβερίου 1-1
Πανελευσινιακός - Ζακυνθιακός 2-0
Μανδραϊκός - Δόξα Νέας Μανωλάδας 0-1
ΠΑΟ Βάρδας - Βύζας Μεγάρων 2-0
Καλαμάτα - Κύμη 1-0
Παναργειακός - Παναρκαδικός 5-0
Ρεπό: Αιολικός

H Βαθμολογία
Παναργειακός   3  5-0
ΑΟ Λουτράκι 3  2-0
ΠΑΟ Βάρδας 3  2-0
Πανελευσινιακός 3  2-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας 3  0-1
Ερμής Κιβερίου 1  1-1
Αχαϊκή           1    1-1
Μανδραϊκός 0 0-1
Αστέρας Μαγούλας 0 0-2
Ζακυνθιακός 0 0-2

Η επόμενη  (2η) αγωνιστική
Αιολικός – Αχαϊκή
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας
Δόξα Μανωλάδας – ΑΟ Λουτράκι
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός
Κύμη – Παναργειακός
Ρεπό: Μανδραϊκός

www.apopsi24.gr

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger