.

Με επιτυχία το σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της ΕΠΣΚ

Διοργανώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Πιστοποίησης διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της ΕΠΣ Κορινθίας, με εισηγητή τον Εκπαιδευτή και Υπεύθυνο Ανάπτυξης της Κορινθιακής διαιτησίας Γιώργο Δούρο.


Tον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Πετρόπουλος που έδωσε τις κατευθύνσεις για το νέο ξεκίνημα της Κορινθιακής Διαιτησίας. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Μιχάλης Τσιχριτζής μίλησε στους Κορίνθιους διαιτητές και παρατηρητές και τους ευχήθηκε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρόντα, στην εκπαιδευτική ημερίδα, ήταν και αρκετά μέλη του Δ.Σ της Ένωσης όπως ο Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βράκας,ο κ. Ιωάννης Ναυτόπουλος, ο κ. Λουκάς Βλάχος και ο Πρόεδρος  των Προπονητών ο κ. Ανδρέας Τοτόμης. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει το πόσο σημαντικές θεωρούνται από την Διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας τέτοιου είδους εκπαιδευτικές ημερίδες καθώς και οι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις κάθε Δευτέρας, για την καλή παρουσία των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από  60 άτομα, τα οποία παρακολούθησαν ανάλυση επίσημων εκπαιδευτικών φάσεων video με αποφάσεις διαιτητών από πρόσφατα ποδοσφαιρικά τουρνουά της UEFA, ενώ ακολούθησαν αναλυτικές οδηγίες από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Δημήτρη Γκρούτση καθώς και τα αλλα δύο μέλη της Τοπικής Επιτροπής κ.κ. Παναγιώτη Αργύρη και Ανδρέα Ντούλη. Οι συμμετέχοντες πέρασαν από γραπτές εξετάσεις στις οποίες λίγοι δεν τα πήγαν πολύ καλά και θα επανεξετασθούν, σε αντίθεση όμως με τους περισσότερους που πέρασαν με επιτυχία.  Το απόγευμα της ίδιας μέρας συμμετείχαν, με εντυπωσιακές επιδόσεις, σε αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) στο Θώδειο Στάδιο του Λουτρακίου, υπό την επίβλεψη του Εθνικού Γυμναστή Διαιτητών της ΕΠΟ κ. Βασίλη Λώλη.
20140907 195126
Όλοι οι συμμετέχοντες έμαθαν  σωστά τα βασικά θέματα Κανονισμών καθώς και τις φετινές Τροποποιήσεις. Επίσης έμαθαν τον σωστό τρόπο που πρέπει να υποδεικνύουν τις αποφάσεις τους και να έχουν όσο το δυνατόν  μια επαγγελματική και σοβαρή παρουσία, δίνοντας μεγάλη σημασία στους αγώνες που διευθύνουν, για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των παικτών των παραγόντων και των φιλάθλων.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger