.

20 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΑΡΓΟΥΣ, ΜΕΓΑΡΩΝ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΕΜΕΑΣ, ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ!

Οι διαγραφές χρεών σε υποθέσεις που ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο Κονομόδη και Συνεργατών μόνον για το δικαστικό έτος 2013-2014 άγγιξαν τα 3.000.000€, με το Πανελλαδικώς πρωτόγνωρο, για ένα τόσο μεγάλο αριθμό δικασμένων υποθέσεων, ποσοστό επιτυχίας 98%!
Η δικηγόρος Έλενα Κονομόδη εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της και τη χαρά που η Δικαιοσύνη συνεχίζει να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό της, που οι κόποι και η σκληρή προσπάθεια του γραφείου ανταμείφθηκαν για άλλη μια χρονιά και που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στο να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία τόσον σε δεκάδες οικογένειες να ζήσουν, ιδίως όμως να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, αξιοπρεπώς, όσον και σε νέους ανθρώπους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους! Επιπλέον, εκατοντάδες οικογένειες, με τη βοήθεια του δικηγορικού γραφείου προσέφυγαν στο Δικαστήριο ασκώντας ασφαλιστικά μέτρα και έχουν καταφέρει να προστατεύσουν την α΄κατοικία τους, αλλά και ολόκληρη την υπόλοιπη περιουσία τους από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς των τραπεζών, εν όψει μάλιστα τυχόν επικείμενου «ανοίγματος» των πλειστηριασμών. Επισημαίνει όμως το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι απαραίτητη πλέον μία οριστική λύση στο ζήτημα της υπερχρέωσης των νοικοκυριών με νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να επισπευσθεί και να απλοποιηθεί η διαδικασία, αλλά και να αποσυμφορηθούν τα Δικαστήρια από τον τεράστιο όγκο αυτών των υποθέσεων, ακόμη και αν χρειαστεί να μειωθεί η δικηγορική ύλη!

ΠΗΓΗ: www.elenakonomodi.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger